Peter de Vries; ''Alweer 5 jaar
via CAJA aan de slag''

Nadat ik 8 jaar op de Noord/Zuidlijn in Amsterdam had gewerkt was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik had wat sollicitaties lopen toen ik op de site van CAJA zag dat ze mensen voor Ballast Nedam zochten voor een project op Schiphol. Het project maar ook het enthousiasme van Carel heeft mij doen besluiten om bij CAJA in dienst te treden en bij BNTAV aan de slag te gaan. Na 3,5 jaar BNTAV en 5 maanden JP van Eesteren zit ik nu alweer 1,5 jaar bij Heijmans utiliteitsbouw én weer op Schiphol.
CAJA neemt de moeite

Wat me zo aanspreekt is de betrokkenheid van CAJA (Carel). Waar andere bureaus niks meer van zich laten horen, nadat je aan het werk bent voor ze, neemt CAJA altijd de moeite en de tijd om even te bellen of om even langs te komen met de vraag hoe het met je gaat. Ook in een wat moeilijkere periode stonden ze altijd klaar voor mij. Altijd attent en een luisterend oor, alles is bespreekbaar. Dat maakt de samenwerking ook zo plezierig.

CAJA opereert net iets anders dan alle andere recruiters vind ik. CAJA is tevens goed in het organiseren van haar feesten. De borrels en de BBQ-s zijn altijd gezellig en de speeches legendarisch 😊. Voor mij dus geen enkele reden om niet door te gaan, tot aan mijn pensioen (of wellicht langer), met CAJA.

Dromen voor de toekomst

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een rondje te fietsen op de mountainbike. Dat doe ik dan regelmatig in het Kotterbos/Oostvaardersplassen in Almere. Op een bepaalde leeftijd merk je toch dat het allemaal wat minder wordt, dus blijven bewegen is belangrijk. En als ik niet op de fiets ben dan loop ik met de honden, twee husky’s in het bos. Of ik nog dromen heb? Mijn vrouw heeft een eigen webwinkel, puurenstoerwonen, we hopen nog een keer tegen een mooie locatie te lopen waar we kunnen wonen en een bedrijfje kunnen blijven runnen. We zijn al 3 jaar bezig met de gemeente Almere over een locatie maar dat wil niet erg vlotten. Hopelijk gaat dat nog een keer lukken, dan kan ik na mijn pensioen mijn vrouw helpen in de winkel. Maar voor nu eerst een lekker weekendje samen naar het altijd mooie Dordrecht. Bedankt CAJA!