“Rotterdam Ahoy Convention Centre”

Op 14 juli 2018 is de eerste paal geslagen van het Rotterdam Ahoy Convention Centre. In het vierde kwartaal van 2020 wordt dit nieuwe Convention Centre, wat onderdeel is van het project Hart van Zuid, opgeleverd.

(meer…)

“Y-Towers Amsterdam – nieuwe skyline van Amsterdam”

De Y-towers in Amsterdam is een project wat momenteel in aanbouw is. Uniek in zijn soort omdat er in een levendige wijk van Amsterdam, Overhoeks, twee hoge torens wordt gebouwd. Zo hoog dat de skyline van Amsterdam zelfs wordt verrijkt met deze torens. (meer…)

“A-Pier – Schiphol”

Als preffered supplier is CAJA trots dat wij mee mogen helpen aan dit project. Om alle bezoekers van Schiphol in de toekomst ook een soepele reis te kunnen bieden, wordt er een nieuwe pier op Schiphol gebouwd. Deze nieuwe pier heeft een oppervlakte van 55.000 vierkante meter, te vergelijken met elf voetbalvelden.

(meer…)

“OCC- Den Haag”

Het OCC (Onderwijs- en cultuurcomplex) is een uniek project in Den Haag. Midden in het centrum is bouwcombinatie Cadanz (Boele & van Eesteren en Visser & Smit Bouw) gestart met het realiseren hiervan.

(meer…)

“Noord/Zuidlijn Amsterdam”

Na ruim 15 jaar bouwen is op 22 juli 2018 de Noord/Zuidlijn geopend. Iedereen kan vanaf die datum binnen een paar minuten met de metro reizen van Amsterdam Noord naar Amsterdam Zuid en andersom.

(meer…)

“Rechtbank Rotterdam”

Na ruim 20 jaar is het tijd voor een renovatie aan de Rechtbank Rotterdam. Aan het uiterlijk van de Rechtbank Rotterdam wordt niks gedaan, maar van binnenuit krijgt het een metamorfose.

(meer…)

“Mall of the Netherlands – Leidsenhage”

Met veel trots werken er verschillende medewerkers mee aan Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Met in totaal 117.000m2 winkel BVO, 280 winkels, restaurants en vermaak, 4000 gratis parkeerplaatsen en een Kinepolis bioscoop met 10 zalen wordt dit het grootste winkelcentrum van Nederland. (meer…)