aan het woord
opdrachtgevers
& professionals

 

Mack

Uitvoerder

“Het is een warm bedrijf”

Ik werk nu alweer vier jaar aangesloten voor CAJA en ik ben zeer tevreden. De afspraken die we maken worden altijd nagekomen. Hiervoor heb ik ook al met CAJA samengewerkt. Ze helpen waar ze kunnen helpen en hebben mij nog nooit in de kou laten staan. Het is een warm bedrijf.

Jan Groeneveld

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

“CAJA begrijpt wat ik bedoel”

Wanneer ik met CAJA spreek over onze personeelsbehoefte dan merk ik dat ze echt begrijpen wat ik bedoel. Dat is prettig voor mij en voor de kandidaten. Een kandidaat die CAJA voorstelt wil ik om die reden eigenlijk altijd wel spreken. En daar zijn al heel wat mooie samenwerkingen uit voortgekomen.

Hilbert

Uitvoerder

“Ook na je pensioen kun je met plezier aan de slag bij CAJA”

Ook na je pensionering kun je met plezier aan de slag bij CAJA. Je kunt zelf bepalen aan welke projecten je werkt en hoeveel, parttime behoort ook tot de mogelijkheden. Ik hoef alleen naar mijn werk te gaan en uren in te vullen, de rest wordt door CAJA geregeld. Inmiddels werk ik zes jaar via CAJA, dat zegt wel iets. Ik ben blij dat ik bij CAJA terecht ben gekomen.

Dennis

BIM Engineer

“Afspraak is afspraak”

“Afspraken nakomen en antwoord krijgen op je vraag. Dat doet CAJA. En als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of project, dan gaat CAJA samen met je op zoek hiernaar.”

Dominic

Werkvoorbereider

“Ze hebben duidelijk het beste met je voor”

Na mijn stage mocht ik blijven werken bij mijn toenmalige werkgever. Via deze weg kwam ik in contact met CAJA. Nadat ik het project waarop ik mijn stage had gelopen had afgerond moest ik op zoek naar een nieuwe werkgever. Kees de Hoog van CAJA heeft mij hierbij super geholpen. Binnen een week had ik al een gesprek bij mijn huidige werkgever en kon ik daar aan de slag.

Bij CAJA vinden ze persoonlijk contact erg belangrijk en doen ze er alles aan om je te helpen bij je persoonlijke doelen. Ze hebben duidelijk het beste met je voor.

Jelmer

Werkvoorbereider

“Doe wat je zegt en zeg wat je doet mentaliteit.”

“Betrokken, oprecht en zorgzaam voor het op de juiste plaats/plek wegzetten van personeel van CAJA.”

Enthousiast en gedreven, geen één (aan)vraag is te gek, door het ruime netwerk weten ze de juiste invulling te geven aan het gevraagde.

Cees Bakhuys

De Nijs

“Een goed netwerk”

“Ik werk samen met CAJA omdat ze een goed netwerk hebben van kandidaten. Ze zijn duidelijk in de communicatie. Als iets niet haalbaar is, dan wordt dat duidelijk verteld. CAJA is in staat om mensen langer aan zich te binden dan andere bureaus. CAJA doet op een realistische en degelijke manier zaken tussen opdrachtgever en kandidaat. Geen snelle commerciële benadering, maar een eerlijke lange termijn benadering.”

Yves van den Berg

Dura Vermeer

“Dit zijn specialisten”

“Met Kees de Hoog van CAJA doe ik al jaren zaken. Hij is echt een specialist in bouwkundige functies en daarnaast is het plezierig zakendoen.“

Joke Villanueva

Vorm Bouw

“Duidelijke communicatie”

“Als er een kandidaat op gesprek komt, dan weet je dat CAJA vooraf persoonlijk contact heeft gehad met die persoon. Het is fijn dat CAJA daar tijd en energie in steekt. Ik ken CAJA al heel lang en ben tevreden met hun werkwijze en de ervaring blijft goed”.

Johan Sweegers

Heijmans Woningbouw

“Geen verkopers”

“Bij problemen leer je elkaar pas écht kennen. CAJA staat open voor feedback, ze zijn kritisch en absoluut geen verkopers. Het is prettig samenwerken en ze hebben kijk op wat past bij een persoon en wie bij een bedrijf past. De eerlijkheid waardeer ik enorm en de communicatie gaat heel soepel.”

Jan

(nacht-) Uitvoerder

“Eigen project uitkiezen”

“Ik werk al ruim 10 jaar met veel plezier voor CAJA. CAJA is betrokken en begaand met haar medewerkers. Je kunt je voorkeur aangeven qua projecten en daar wordt vaak naar geluisterd. Dat is het grote voordeel van werken bij CAJA. Het is een gezellige club mensen waar ik graag onderdeel van uitmaak. Maar wat ook weer mooi is; als ik op een project zit, voel ik mij niet anders dan de andere medewerkers die bij de opdrachtgever in dienst zijn.”