aan het woord
opdrachtgevers
& professionals

 

Dave Vervoord

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West

“Snel schakelen”

“CAJA onderscheidt zich ten opzichte van andere bureaus doordat ze snel schakelen op projectvraagstukken. Met name in de uitvoering en de werkvoorbereiding. Met een goede database van uitvoerders en werkvoorbereiders zijn ze in de meeste gevallen de andere bureaus een stap voor. Dit, samen met de senioriteit en dus de vakkennis, is het een prettig bedrijf om mee samen te werken. CAJA is een van onze vaste partijen, omdat we een goede relatie hebben en ze een toegevoegde waarde leveren.”

Dennis

BIM Engineer

“Afspraak is afspraak”

“Afspraken nakomen en antwoord krijgen op je vraag. Dat doet CAJA. En als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of project, dan gaat CAJA samen met je op zoek hiernaar.”

Jelmer

Werkvoorbereider

“Doe, wat je zegt en zeg wat je doet mentaliteit.”

“Betrokken, oprecht en zorgzaam voor het op de juiste plaats/plek wegzetten van personeel van CAJA.”

Enthousiast en gedreven, geen één (aan)vraag is te gek, door het ruime netwerk weten ze de juiste invulling te geven aan het gevraagde.

Cees Bakhuys

De Nijs

“Een goed netwerk”

“Ik werk samen met CAJA omdat ze een goed netwerk hebben van kandidaten. Ze zijn duidelijk in de communicatie. Als iets niet haalbaar is, dan wordt dat duidelijk verteld. CAJA is in staat om mensen langer aan zich te binden dan andere bureaus. CAJA doet op een realistische en degelijke manier zaken tussen opdrachtgever en kandidaat. Geen snelle commerciële benadering, maar een eerlijke lange termijn benadering.”

Lau

Hoofd Uitvoerder

“CAJA is communicatief, jeugdig & assertief”

Ca. 8 jaar werk ik met uiterst veel plezier voor en met CAJA. Duidelijkheid, eerlijkheid en openheid is de werkwijze van CAJA. Een duidelijke visie dus. Zowel in het belang van de opdrachtgever alsook voor de eigen mensen van CAJA.

Yves van den Berg

Dura Vermeer

“Dit zijn specialisten”

“Met Kees de Hoog van CAJA doe ik al jaren zaken. Hij is echt een specialist in bouwkundige functies en daarnaast is het plezierig zakendoen.“

Piet Brittijn

Ballast Nedam

“Goede marktkennis”

“Al vele jaren werk ik samen en met CAJA. Ze zijn flexibel, daadkrachtig en mensgericht. Daarnaast hebben ze een goede marktkennis en zijn ze open in de communicatie. Ze handelen direct, werken gericht en snel. Kortom, een prettige manier van samenwerken.”

Joke Villanueva

Vorm Bouw

“Duidelijke communicatie”

“Als er een kandidaat op gesprek komt, dan weet je dat CAJA vooraf persoonlijk contact heeft gehad met die persoon. Het is fijn dat CAJA daar tijd en energie in steekt. Ik ken CAJA al heel lang en ben tevreden met hun werkwijze en de ervaring blijft goed”.

Johan Sweegers

Heijmans Woningbouw

“Geen verkopers”

“Bij problemen leer je elkaar pas écht kennen. CAJA staat open voor feedback, ze zijn kritisch en absoluut geen verkopers. Het is prettig samenwerken en ze hebben kijk op wat past bij een persoon en wie bij een bedrijf past. De eerlijkheid waardeer ik enorm en de communicatie gaat heel soepel.”

Marcel Coenen

Strukton

“Aandacht voor hun mensen”

“Al 25 jaar werk ik samen met Carel. CAJA is creatief en flexibel, schakelen snel, hebben verstand van zaken en denken goed mee met het oplossen van problemen. CAJA kent hun mensen en ze hebben aandacht voor hun mensen. Daarin onderscheidt CAJA zich ten opzichte van andere bureaus.”

Jan

(nacht-) Uitvoerder

“Eigen project uitkiezen”

“Ik werk al ruim 10 jaar met veel plezier voor CAJA. CAJA is betrokken en begaand met haar medewerkers. Je kunt je voorkeur aangeven qua projecten en daar wordt vaak naar geluisterd. Dat is het grote voordeel van werken bij CAJA. Het is een gezellige club mensen waar ik graag onderdeel van uitmaak. Maar wat ook weer mooi is; als ik op een project zit, voel ik mij niet anders dan de andere medewerkers die bij de opdrachtgever in dienst zijn.”

OLOF

Werkvoorbereider

“Mensen die het snappen!”