Werkvoorbereider bouw vacatures

Senior werkvoorbereider

 • category Werkvoorbereider
 • location Dordrecht
Voor een ontwikkelende aannemer zijn we op zoek naar een senior werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische en organisa...
bekijk deze vacature

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

 • category Werkvoorbereider
 • location Noord Brabant
Voor deze prachtige rol bij onze opdrachtgever ben je als werkvoorbereider voornamelijk bezig met de voorbereiding en de begeleiding van gave en uitdagende/ ...
bekijk deze vacature

Allround werkvoorbereider

 • category Werkvoorbereider
 • location Rotterdam
In verband met de start van een uitdagend nieuw woningbouwproject is onze opdrachtgever op zoek naar versterking van het werkvoorbereidersteam. Als werkvoorb...
bekijk deze vacature

Werkvoorbereider bouw

 • category Werkvoorbereider
 • location Utrecht
Als werkvoorbereider bij deze opdrachtgever in Utrecht zal je eerste werk direct een spraakmaker zijn. Voor een transformatieproject van een MBO school zoeke...
bekijk deze vacature

Werkvoorbereider bouw

 • category Werkvoorbereider
 • location Eindhoven
Als werkvoorbereider bouw ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding en begeleiding van projecten. Je gaat zelfstandig te we...
bekijk deze vacature

Werkvoorbereider

 • category Werkvoorbereider
 • location Amsterdam
Voor diverse bedrijven zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. We zoeken startende werkvoorbereiders en zeer gevorderde werkvoorbereiders, en alles daar ...
bekijk deze vacature
Werkvoorbereider bouw    Altijd een passende opdracht    De beste opdrachtgevers    Werkzekerheid

Wij hebben dé werkvoorbereider vacature in de bouw voor jou

Een werkvoorbereider in de bouw stelt vast wat er moet gebeuren, zorgt voor de juiste organisatie en is verantwoordelijk voor de planning van de werkzaamheden. Hij of zij zorgt ervoor dat alle materialen op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn. Van begin tot einde is de werkvoorbereider cruciaal in het bouwproces.

Wij hebben verschillende vacatures voor een werkvoorbereider bouw openstaan. Werken in restauratie, onderhoud, nieuwbouw of utiliteitsbouw? Via CAJA heb je alle keuze. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging of benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden die wij je kunnen bieden als werkvoorbereider bouw? Laat het aan ons weten en wij helpen je graag!

Heb je geen passende vacature gezien? Ons netwerk is groot en niet alle vacatures staan altijd online. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één dag contact met je op om te kijken hoe we je verder kunnen helpen.

 

Direct inschrijven

De voordelen van werken als werkvoorbereider bij CAJA

Wij geloven dat het leven leuker wordt als je voldoening haalt uit je werk. Dat geldt voor jou, maar ook voor onszelf. Wij denken mee, adviseren én investeren in het persoonlijke contact. Want met wat extra aandacht voor elkaar kom je vaak tot de beste oplossingen.

Als werkvoorbereider bouw kun je overal in het land aan de slag. Door onze jarenlange ervaring hebben wij met diverse aannemers door het land goede relaties opgebouwd. Zo vinden we voor iedereen een mooie baan op de juiste locatie.

Veelgestelde vragen

1. Wat verdient een werkvoorbereider bouw?
Een werkvoorbereider in de bouw verdient tussen de €3.500 en €5.500 per maand. CAJA kijkt met jou naar je ervaring en doorgroeimogelijkheden. Zodat je een passend salaris ontvangt.

2. Wat doe je als werkvoorbereider in de bouw?
Een werkvoorbereider in de bouw is verantwoordelijk voor de coördinatie van een bouwproject. Je kunt hier alles vinden over wat een werkvoorbereider in de bouw doet.

3. Hoe word ik een werkvoorbereider in de bouw?
Om een werkvoorbereider in de bouw te kunnen worden, moet je minimaal in het bezit zijn van een mbo-diploma bouw. Een hbo- of wo-diploma bouwkunde is ook een goede basis. Met een dergelijk diploma ben je vaak verantwoordelijk voor grotere en meer complexe bouwprojecten.

4. Waarom werken via een detacheringsbureau?
Via CAJA werk je altijd aan een (uitdagend) bouwproject dat bij jou past. Je profiteert hierbij van ons netwerk en onze ervaring. Zo groei je razendsnel in je vak. Daarnaast geniet je de zekerheid van een vaste baan door bij ons in dienst te treden. Wij hebben altijd werk en in het geval dat er even geen werk is word je gewoon doorbetaald.

5. Kan ik als ZZP’er ook via CAJA werken?
Ja dat kan, je kunt op diverse manieren bij CAJA aan de slag. Blijf je liever flexibel? Dan kun je als zzp’er, op of projectbasis gaan werken. Ga je liever voor zekerheid? Dan treed je bij ons in vaste dienst.

Neem gerust contact op voor
een vrijblijvende kennismaking.

0343 510292

Schrijf je in bij CAJA

Schrijf je in bij CAJA en blijf op de hoogte van alle werkvoorbereider bouw vacatures.

Houd mij op de hoogte