Projectleider bouw vacatures

Projectleider Renovatie, Verbouw en Transformatie

 • category Projectleider
 • location Utrecht
Je start in de tender-, aanbesteding of bouwteam fase en hebt, afhankelijk van de grootte, meerdere projecten in verschillende fasen. Als Medior projectleide...
bekijk deze vacature

Senior Projectleider Bouw

 • category Projectleider
 • location Delft
Als Senior projectleider ben je verantwoordelijk voor de projectplanning, het budgetbeheer en de kwaliteitscontrole van één of meerdere bouwprojecten. Je h...
bekijk deze vacature

Projectleider

 • category Projectleider
 • location Amsterdam
Als Senior projectleider ben je verantwoordelijk voor het volledige projectmanagement van diverse bouwprojecten. Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid zijn b...
bekijk deze vacature

Projectleider Bouw

 • category Projectleider
 • location Den Haag
Als (Junior) projectleider ben je van start tot realisatie verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen bouwprojecten. Je geeft leiding aan een team van profe...
bekijk deze vacature

Senior Projectleider Bouw

 • category Projectleider
 • location Rotterdam
Als Senior projectleider ben je verantwoordelijk voor de projectplanning, het budgetbeheer en de kwaliteitscontrole van één of meerdere bouwprojecten. Je h...
bekijk deze vacature

Projectleider bouw

 • category Projectleider
 • location Zwolle
Samen met je projectteam realiseer je verschillende bouwprojecten binnen de gestelde budgetten, planning en kwaliteit. Je bent in staat om aan meerdere proje...
bekijk deze vacature
Projectleider bouw         Altijd een passende opdracht         De beste opdrachtgevers         Werkzekerheid

Wij hebben dé projectleider vacature in de bouw voor jou

Een projectleider in de bouw is eindverantwoordelijk voor de realisatie en begeleiding van projecten. Je bent al vroeg in het bouwproces betrokken. In deze rol zorg je voor een goede voorbereiding, uitvoering en aflevering van bouwprojecten. Samen met je projectteam realiseer je de projecten binnen de gestelde budgetten, planning en kwaliteit.

Wij hebben verschillende vacatures voor een projectleider bouw openstaan. Werken in restauratie, onderhoud, nieuwbouw of utiliteitsbouw? Via CAJA heb je alle keuze. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging of benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden die wij je kunnen bieden als projectleider bouw? Laat het aan ons weten en wij helpen je graag!

Heb je geen passende vacature gezien? Ons netwerk is groot en niet alle vacatures staan altijd online. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één dag contact met je op om te kijken hoe we je verder kunnen helpen.

 

Direct inschrijven

De voordelen van werken als projectleider bij CAJA

Wij geloven dat het leven leuker wordt als je voldoening haalt uit je werk. Dat geldt voor jou, maar ook voor onszelf. Wij denken mee, adviseren én investeren in het persoonlijke contact. Want met wat extra aandacht voor elkaar kom je vaak tot de beste oplossingen.

Als projectleider bouw kun je overal in het land aan de slag. Door onze jarenlange ervaring hebben wij met diverse aannemers door het land goede relaties opgebouwd. Zo vinden we voor iedereen een mooie baan op de juiste locatie.

Veelgestelde vragen

1. Wat verdient een projectleider bouw?
Een projectleider in de bouw verdient tussen de €3.000 en €6.000 per maand. CAJA kijkt met jou naar je ervaring en doorgroeimogelijkheden. Zodat je een passend salaris ontvangt.

2. Wat doe je als projectleider in de bouw?
Een projectleider in de bouw is eindverantwoordelijk voor de realisatie en begeleiding van één of meerdere bouwprojecten. Je kunt hier alles vinden over wat een projectleider in de bouw doet.

3. Wat is het verschil tussen een projectleider en projectmanager in de bouw?
Bij grotere organisaties en bouwprojecten is de projectmanager verantwoordelijk voor het aansturen van meerdere projectleiders. Ook als projectmanager kun je via CAJA aan de slag.

4. Waarom werken via een detacheringsbureau?
Via CAJA werk je altijd aan een (uitdagend) bouwproject dat bij jou past. Je profiteert hierbij van ons netwerk en onze ervaring. Zo groei je razendsnel in je vak. Daarnaast geniet je de zekerheid van een vaste baan door bij ons in dienst te treden. Wij hebben altijd werk en in het geval dat er even geen werk is word je gewoon doorbetaald.

5. Kan ik als ZZP’er ook via CAJA werken?
Ja dat kan, je kunt op diverse manieren bij CAJA aan de slag. Blijf je liever flexibel? Dan kun je als zzp’er, op of projectbasis gaan werken. Ga je liever voor zekerheid? Dan treed je bij ons in vaste dienst.

Neem gerust contact op voor
een vrijblijvende kennismaking.

0343 510292

Schrijf je in bij CAJA

Schrijf je in bij CAJA en blijf op de hoogte van alle projectleider bouw vacatures.

Houd mij op de hoogte