ervaren professionals
voor uw project

thumbnail

Een eerlijke match

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) bouwprofessional voor een bouwproject? En wilt u er zeker van zijn dat deze professional geschikt is voor de job? Kies dan voor samenwerking met CAJA. Wij selecteren de bouwprofessional die u nodig heeft, op MBO-, HBO- of academisch niveau. En het prettige is: wij regelen álles. U heeft dus geen omkijken naar de administratieve en juridische rompslomp. We werken betrouwbaar en zorgvuldig. En zijn transparant over tarieven en arbeidsvoorwaarden.

thumbnail

Voordelen voor u

  • Diepgaande kennis van de branche
  • Groot netwerk van bouwprofessionals
  • Ruim 100 professionals in dienst
  • Persoonlijke aandacht, korte lijnen
  • Transparant over tarieven en voorwaarden
  • Betrouwbaar en zorgvuldig werkend
thumbnail

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u de beste professional voor de job? Bij CAJA kunt u terecht voor werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders, BIM modelleurs en calculators. We werken uitsluitend met ervaren professionals die de juiste kwaliteiten hebben. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw bedrijf. En kiest u voor een samenwerking met ons? Dan gaan we direct voor u aan de slag.

neem contact op

thumbnail

Onze projecten

We hebben aandacht voor de professional, maar zeker ook voor de vraag van onze opdrachtgevers. Wij inventariseren uw wensen en eisen, om zo de beste bouwprofessionals te verbinden aan de mooiste bouwprojecten.

bekijk onze projecten