Uitvoerder bouw vacatures

Assistent Uitvoerder

 • category Uitvoerder
 • location Regio Den Haag
Voor een groot en uitdagend woningbouwproject zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent uitvoerder. Je bent buiten de ogen en oren van de (hoofd)uitvo...
bekijk deze vacature

Hoofduitvoerder utiliteitsbouw

 • category Uitvoerder
 • location Rotterdam
Als uitvoerder zorg je ervoor dat het werk op de bouwplaats efficiënt en veilig verloopt. Een hele verantwoordelijkheid maar daar loop jij niet voor weg. Je...
bekijk deze vacature

Uitvoerder utiliteitsbouw

 • category Uitvoerder
 • location Zuid-Holland
Van utilitaire projecten (ook utilitaire woningbouw) maken word jij blij! Je werkt samen met je collega's onder een bouwplaatsmanager op de grotere util...
bekijk deze vacature

Junior uitvoerder

 • category Uitvoerder
 • location Rotterdam
Wij zijn op zoek naar een junior uitvoerder die wil doorgroeien naar de functie van zelfstandig uitvoerder. Je gaat werken op seriematige woningbouw projecte...
bekijk deze vacature

(Assistent) uitvoerder die wil groeien

 • category Uitvoerder
 • location Rotterdam
Super leuke job voor een moderne (assistent) uitvoerder bouw met (digitale) vaardigheden! Coachen, coördineren en organiseren en meedenken in de voorbereidi...
bekijk deze vacature

Hoofduitvoerder utiliteitsbouw

 • category Uitvoerder
 • location Zuid-Holland
Als hoofduitvoerder heb je de belangrijke taak om verantwoordelijk te zijn voor alles wat er gebeurt op de bouwplaats. Alles valt of staat met de juiste aans...
bekijk deze vacature
Uitvoerder bouw        Altijd een passende opdracht         De beste opdrachtgevers         Werkzekerheid

Wij hebben dé uitvoerder vacature in de bouw voor jou

Een uitvoerder in de bouw is verantwoordelijk voor het aansturen van een team binnen het bouwproject. Aan het begin van de dag brengt hij of zij iedereen op de hoogte van de werkzaamheden voor die dag en neemt de planning door. De voornaamste taak van een uitvoerder is om ervoor te zorgen het werk van de werkvoorbereider op kantoor heeft voorbereid, op een correcte en veilige manier wordt uitgevoerd. Maar ook administratieve taken behoren tot de werkzaamheden.

Wij hebben verschillende vacatures voor een uitvoerder bouw openstaan. Werken in restauratie, onderhoud, nieuwbouw of utiliteitsbouw? Via CAJA heb je alle keuze. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging of benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden die wij je kunnen bieden als uitvoerder bouw? Laat het aan ons weten en wij helpen je graag!

Heb je geen passende vacature gezien? Ons netwerk is groot en niet alle vacatures staan altijd online. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één dag contact met je op om te kijken hoe we je verder kunnen helpen.

 

Direct inschrijven

De voordelen van werken als uitvoerder bij CAJA

Wij geloven dat het leven leuker wordt als je voldoening haalt uit je werk. Dat geldt voor jou, maar ook voor onszelf. Wij denken mee, adviseren én investeren in het persoonlijke contact. Want met wat extra aandacht voor elkaar kom je vaak tot de beste oplossingen.

Als uitvoerder bouw kun je overal in het land aan de slag. Door onze jarenlange ervaring hebben wij met diverse aannemers door het land goede relaties opgebouwd. Zo vinden we voor iedereen een mooie baan op de juiste locatie.

Veelgestelde vragen

1. Wat verdient een uitvoerder bouw?
Een uitvoerder in de bouw verdient tussen de €2.500 en €4.500 per maand. CAJA kijkt met jou naar je ervaring en doorgroeimogelijkheden. Zodat je een passend salaris ontvangt.

2. Wat doe je als uitvoerder in de bouw?
Een uitvoerder in de bouw is eindverantwoordelijk voor de aansturing van een team op één of meerdere bouwlocaties. Je kunt hier alles vinden over wat een uitvoerder in de bouw doet.

3. Wat is het verschil tussen een uitvoerder en projectleider in de bouw?
Bij grotere organisaties en bouwprojecten is de projectleider verantwoordelijk voor het aansturen van meerdere uitvoerders. Ook als projectleider kun je via CAJA aan de slag.

4. Waarom werken via een detacheringsbureau?
Via CAJA werk je altijd aan een (uitdagend) bouwproject dat bij jou past. Je profiteert hierbij van ons netwerk en onze ervaring. Zo groei je razendsnel in je vak. Daarnaast geniet je de zekerheid van een vaste baan door bij ons in dienst te treden. Wij hebben altijd werk en in het geval dat er even geen werk is word je gewoon doorbetaald.

5. Kan ik als ZZP’er ook via CAJA werken?
Ja dat kan, je kunt op diverse manieren bij CAJA aan de slag. Blijf je liever flexibel? Dan kun je als zzp’er, op of projectbasis gaan werken. Ga je liever voor zekerheid? Dan treed je bij ons in vaste dienst.

Neem gerust contact op voor
een vrijblijvende kennismaking.

0343 510292

Schrijf je in bij CAJA

Schrijf je in bij CAJA en blijf op de hoogte van alle uitvoerder bouw vacatures.

Houd mij op de hoogte