Uitvoerder bouw vacatures

Nazorg Uitvoerder

 • category Uitvoerder
 • location Eindhoven
Als Medior uitvoerder geef je leiding op de bouwplaats en ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van één of meerdere bouwprojecten. Je bent een ...
bekijk deze vacature

Logistiek Uitvoerder

 • category Uitvoerder
 • location Eindhoven
Als Medior uitvoerder heb je de dagelijkse leiding op je project en stuur je het bouwteam aan. Je bent verantwoordelijk vanaf het begin tot en met de oplever...
bekijk deze vacature

Uitvoerder Afbouw

 • category Uitvoerder
 • location Veldhoven
Als Senior uitvoerder heb je de dagelijkse leiding op de bouwplaats. Je stuurt eigen medewerkers en de onderaanneming aan. Je communiceert de voortgang van h...
bekijk deze vacature

Uitvoerder afbouw

 • category Uitvoerder
 • location Veldhoven
Als Medior uitvoerder ben je een natuurlijke organisator en draag je zorg voor een efficiënte organisatie van een bouwproject. Je geeft leiding aan en creë...
bekijk deze vacature

Junior Uitvoerder

 • category Uitvoerder
 • location Veldhoven
Als Junior uitvoerder ben je een natuurlijke organisator en draag je zorg voor een efficiënte organisatie van een bouwproject. Je geeft leiding aan en creë...
bekijk deze vacature

Junior Uitvoerder

 • category Uitvoerder
 • location Amsterdam
 In de uitdagende functie van Junior uitvoerder is er veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereiding en de proje...
bekijk deze vacature
Uitvoerder bouw        Altijd een passende opdracht         De beste opdrachtgevers         Werkzekerheid

Wij hebben dé uitvoerder vacature in de bouw voor jou

Een uitvoerder in de bouw is verantwoordelijk voor het aansturen van een team binnen het bouwproject. Aan het begin van de dag brengt hij of zij iedereen op de hoogte van de werkzaamheden voor die dag en neemt de planning door. De voornaamste taak van een uitvoerder is om ervoor te zorgen het werk van de werkvoorbereider op kantoor heeft voorbereid, op een correcte en veilige manier wordt uitgevoerd. Maar ook administratieve taken behoren tot de werkzaamheden.

Wij hebben verschillende vacatures voor een uitvoerder bouw openstaan. Werken in restauratie, onderhoud, nieuwbouw of utiliteitsbouw? Via CAJA heb je alle keuze. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging of benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden die wij je kunnen bieden als uitvoerder bouw? Laat het aan ons weten en wij helpen je graag!

Heb je geen passende vacature gezien? Ons netwerk is groot en niet alle vacatures staan altijd online. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één dag contact met je op om te kijken hoe we je verder kunnen helpen.

 

Direct inschrijven

De voordelen van werken als uitvoerder bij CAJA

Wij geloven dat het leven leuker wordt als je voldoening haalt uit je werk. Dat geldt voor jou, maar ook voor onszelf. Wij denken mee, adviseren én investeren in het persoonlijke contact. Want met wat extra aandacht voor elkaar kom je vaak tot de beste oplossingen.

Als uitvoerder bouw kun je overal in het land aan de slag. Door onze jarenlange ervaring hebben wij met diverse aannemers door het land goede relaties opgebouwd. Zo vinden we voor iedereen een mooie baan op de juiste locatie.

Veelgestelde vragen

1. Wat verdient een uitvoerder bouw?
Een uitvoerder in de bouw verdient tussen de €2.500 en €4.500 per maand. CAJA kijkt met jou naar je ervaring en doorgroeimogelijkheden. Zodat je een passend salaris ontvangt.

2. Wat doe je als uitvoerder in de bouw?
Een uitvoerder in de bouw is eindverantwoordelijk voor de aansturing van een team op één of meerdere bouwlocaties. Je kunt hier alles vinden over wat een uitvoerder in de bouw doet.

3. Wat is het verschil tussen een uitvoerder en projectleider in de bouw?
Bij grotere organisaties en bouwprojecten is de projectleider verantwoordelijk voor het aansturen van meerdere uitvoerders. Ook als projectleider kun je via CAJA aan de slag.

4. Waarom werken via een detacheringsbureau?
Via CAJA werk je altijd aan een (uitdagend) bouwproject dat bij jou past. Je profiteert hierbij van ons netwerk en onze ervaring. Zo groei je razendsnel in je vak. Daarnaast geniet je de zekerheid van een vaste baan door bij ons in dienst te treden. Wij hebben altijd werk en in het geval dat er even geen werk is word je gewoon doorbetaald.

5. Kan ik als ZZP’er ook via CAJA werken?
Ja dat kan, je kunt op diverse manieren bij CAJA aan de slag. Blijf je liever flexibel? Dan kun je als zzp’er, op of projectbasis gaan werken. Ga je liever voor zekerheid? Dan treed je bij ons in vaste dienst.

Neem gerust contact op voor
een vrijblijvende kennismaking.

0343 510292

Schrijf je in bij CAJA

Schrijf je in bij CAJA en blijf op de hoogte van alle uitvoerder bouw vacatures.

Houd mij op de hoogte