Het vinden van
de juiste baan

thumbnail

Detachering

Wanneer je bij CAJA in dienst komt heb je zekerheid van werk, inkomen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je werkt aan gevarieerde nieuwe opdrachten passend bij jou. Wanneer je project ten einde loopt gaan wij voor jou op zoek naar een vervolg project. Doordat je vaker wisselt doe je meer ervaring op in je vakgebied. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je in korte tijd te ontwikkelen tot een ervaren bouwprofessional.

voordelen voor professionals

thumbnail

Als ZZP’er

Ben je zzp’er en blijf je graag zelfstandig? Ook dan kun je via ons uitdagende opdrachten uitvoeren. Wij hebben contacten met de beste bouwbedrijven van Nederland. Hierdoor kunnen wij je koppelen aan een project dat bij je past. Als zzp’er word je ook uitgenodigd om naar de jaarlijkse contactmomenten zoals de zomerbarbecue, de nieuwjaarsborrel en kennissessies te komen. Zo ben je flexibel, delen we onze kennis met elkaar en blijf je groeien als ondernemer.

bekijk onze projecten

thumbnail

Werving en selectie

Wanneer je op zoek bent naar een vaste baan denk je misschien niet direct aan een bureau zoals CAJA. Tot een aantal jaar geleden waren wij met name actief in projectdetacheringen. Toch kunnen wij wel degelijk wat voor je betekenen. Steeds vaker ontvangen wij van onze opdrachtgevers werving en selectie opdrachten. Vaste banen waarbij je direct bij de opdrachtgever in dienst treedt. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij je hierbij helpen, zonder dat je bij ons in dienst hoeft te treden. We kijken naar bedrijven die bij jou passen, om zo een duurzame match te vormen.

werving en selectie via CAJA