met plezier
naar je werk

thumbnail

Kennismaken

Elke dag werken wij aan de perfecte verbinding tussen professionals, bedrijven en projecten. En daarom maken we graag kennis met je. We willen weten wie je bent, wat je ambities zijn en waar je blij van wordt. Zo vinden we samen een project dat echt bij je past. En stel gerust je vragen. We beantwoorden ze graag en vertellen je alles over werken bij CAJA. En als we daar dan allebei een goed gevoel bij hebben, word je onderdeel van ons team. Voel je thuis!

schrijf je bij ons in

thumbnail

Voordelen voor professionals

  • Je komt in dienst bij CAJA. Een hecht team, sociaal en betrokken
  • Leuke en uitdagende projecten die bij je passen
  • Je werkt voor de beste bouwbedrijven van Nederland
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen in je vak
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO bouw & infra)

Liever direct in dienst bij een van onze opdrachtgevers? Dat is ook mogelijk door middel van een werving en selectieprocedure via CAJA.

thumbnail

Flexibiliteit & zekerheid

Er zijn diverse manieren om aan de slag te gaan via CAJA. Je kunt bij ons in dienst komen. Je staat dan bij ons op de loonlijst en krijgt steeds weer een andere opdracht. Even geen werk? Dan betalen we je gewoon door.

Ben je zzp’er en blijf je graag zelfstandig? Dan kun je ook via ons uitdagende opdrachten uitvoeren. Zo blijf je flexibel, delen we onze kennis met elkaar en blijf je groeien als ondernemer.

bekijk onze referenties