veel gestelde
vragen

Waarom bij CAJA werken?

Via ons voer je steeds weer een ander uitdagend bouwproject uit dat bij jou past. Zo groei je razendsnel in je vak. Dit kan op diverse manieren. Als zzp’er, tijdelijk of vast.


Voor wie werkt CAJA?

Sinds 2003 hielpen we vele bouwprofessionals aan boeiende projecten en opdrachtgevers. De ene keer ben je betrokken bij een prestigieus project voor een top-10-bedrijf. Een andere keer voer je een boeiende opdracht uit bij een middelgroot of kleiner bouwbedrijf.


Ik ben zzp’er, wat kan CAJA voor mij betekenen?

Samen gaan wij op zoek naar een project dat het beste bij jou past. Kies je ervoor een project uit te voeren via CAJA? Dan worden er goede afspraken gemaakt over het op te leveren werk, dus je weet precies waar je aan toe bent. Je weet waar en hoe je jouw talent kunt inzetten en je kunt rekenen op een tijdige betaling. Gedurende de uitvoering van het project hebben we op regelmatige basis contact met elkaar. Op die manier levert CAJA maatwerk.

Als zzp’er is het naast het werk doen wat je leuk vindt, van wezenlijk belang dat je jezelf blijft ontwikkelen. Werk je voor CAJA dan begeleiden we je op het vlak van je persoonlijke ontwikkeling en zijn we je klankbord m.b.t. jouw ondernemerschap en vakmanschap. We kunnen zelfs helpen in je ontwikkeling.


Is CAJA gecertificeerd?

CAJA is uiteraard gecertificeerd. Wij zijn NEN-4400 en VCU gecertificeerd.