Jouw online reactie of like
is belangrijk voor CAJA

Online kanalen zoals LinkedIn, Instagram, Facebook en YouTube. Ze zijn niet meer weg te denken voor veel mensen, ook voor ons niet. Dagelijks zijn wij bezig met het maken en delen van nieuwe berichten op het internet.

CAJA is actief op verschillende online en sociale media kanalen. Dit doen wij om jullie op de hoogte te houden van allerlei nieuwtjes. Denk bijvoorbeeld aan een 5-jarig jubileum, een nieuwe vacature, iemand die met pensioen gaat, een leuke sinterklaas foto van ons team of een stukje over het laatste bouwnieuws. Maar ook projecten waar onze mensen werkzaam zijn komen aan bod. Daarnaast helpt dit ons om onze online zichtbaarheid te vergroten, iets waar je tegenwoordig niet aan kunt ontkomen als je ‘bij’ wilt blijven. En jullie spelen daar een ontzettend belangrijke rol in!

Online betrokkenheid

Jouw online betrokkenheid zorgt er namelijk voor dat onze berichten meer bereik hebben. Hierdoor kunnen wij meer mensen aan een goede baan of kandidaat helpen. Nu vraag je je misschien af, hoe ben ik online betrokken? Ten eerste, door CAJA te volgen op onze verschillende kanalen. Op ieder kanaal plaatsen wij verschillende berichten. YouTube wordt gebruikt voor video’s, iets waar wij dit jaar meer mee aan de slag zullen gaan. Als je je abonneert op ons kanaal krijg je een melding wanneer CAJA een nieuwe video plaatst. Instagram, Facebook en LinkedIn worden gebruikt om overige content op te plaatsen.

Ideeën zijn altijd welkom

Op Instagram worden voornamelijk foto’s geplaatst. Heb je een kwalitatief goede en mooie foto van bijvoorbeeld de bouwput waar je werkt? Stuur hem in! Dan kunnen wij deze delen op onze Instagram pagina. Facebook wordt gebruikt voor verschillende nieuwsberichten en blogs. Ook hier geldt, heb je ideeën of een leuk onderwerp voor een volgend blog? Geef het aan ons door! Op LinkedIn delen we onze nieuwste vacatures, de laatste bouwnieuwtjes en houden we je ook op de hoogte van jubilea en leuke interviews. Iedereen die het wil en leuk vindt, kan worden geïnterviewd.

Like, reageer of deel!

Nu ga je zeker al onze kanalen volgen, toch? Wat belangrijk is, is je betrokkenheid. Wij zouden het heel erg waarderen dat wanneer je een leuk bericht van ons langs ziet komen, je op de ‘vind ik leuk’ knop drukt of er een reactie onder plaatst. Hierdoor wordt het bereik van ons bericht enorm vergroot. Het delen van een bericht is helemaal geweldig. Wie weet heb jij namelijk iemand in jouw netwerk die wij kunnen helpen met de volgende stap in zijn of haar carrière.

Dus zie je binnenkort weer een bericht van CAJA langskomen, twijfel niet maar like, reageer en/of deel! Wij zijn bezig met een onderzoek over dit onderwerp. Hiervoor is een korte enquête gemaakt. Wil je ons helpen en heb je een paar minuten? Vul dan onze online enquête in.