De CAJA voorjaarsborrel

De CAJA voorjaarsborrel van 2021 was er een voor in de boeken, het was namelijk onze eerste online borrel. Het coronavirus vraagt om aanpassing en creatief denken, zo zijn we bij het programma Mibo uitgekomen. Hierdoor was het mogelijk om op een leuke en veilige manier weer samen te komen!

Als je al een tijdje bij ons werkt, weet je dat CAJA bekend staat om haar gezellige borrels en barbecues. Die gezelligheid en de mogelijkheid om elkaar op te zoeken wilden we online ook graag hebben. Na een tijdje rondkijken kwamen we uit bij Mibo en dachten we; “Van de online mogelijkheden die er zijn, past deze het beste bij CAJA.” Mibo is een online programma waar je bijeen kunt komen in een virtuele wereld. Je kunt kiezen uit verschillende eilanden, wij hadden een bos en een strand. Het bos bleek het meest geliefd. Wanneer je naar iemand toe loopt kun je met diegene praten, wanneer je weg loopt ebt het geluid weg, net als in het echt.

Donderdag 15 april was het dan zo ver, de eerste online borrel van CAJA. Het was erg leuk en gezellig om vele CAJA Professionals weer te zien en spreken. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en iedereen kon er goed mee uit de voeten. Carel kon zelfs zijn geliefde speech houden op het daarvoor gemaakte podium. Wat ons betreft was het een geslaagde online borrel!