Wat mij aanspreekt bij CAJA? De vrijheid en het vertrouwen dat ik krijg. Dat is een extra motivatie om het nog beter te doen.

Mijn naam is Esther Barten, getrouwd met Ivan en ik heb 2 zonen, Ferri van 19 en Daan van bijna 17. Ik ben geboren en getogen in Cothen en woon daar nog steeds met veel plezier. Ik hou van de zon en ben dan ook dol op de lente en de zomer. Ik ga graag op vakantie naar Portugal of Spanje en verblijf dan het liefst in een kleine B&B in de buurt van de zee. Ook vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren en ben vooral geïnteresseerd cursussen die gericht zijn op ‘mensen’- zoals bijvoorbeeld Psychologie en NLP.

Mijn interesse in mensen past heel goed bij mijn functie als officemanager bij CAJA. Ik vind het contact met verschillende mensen super leuk en help iedereen graag. Samen met Jolanda ondersteun ik de consultants en regelen we echt van alles. Wij zijn het eerste aanspreekpunt op kantoor.

We stellen bijvoorbeeld overeenkomsten op en zorgen dat deze ondertekend retour komen. Vervolgens regelen we de volledige administratieve verwerking daarvan. Ook controleer én factureer ik de gewerkte uren en boek deze in. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de certificeringen, zoals o.a. VCU en NEN. Veel werkzaamheden komen dagelijks terug en toch is elke dag weer anders!

Voor mij moet alles op rolletjes lopen. Ik beantwoord de vragen van CAJA- professionals en help hen waar nodig. Pas als ‘iedereen’ tevreden is, dan ben ik dat ook!

Ik draag graag de bouwhelm over aan mijn dierbare collega, Rob Visser.