Werving en selectie
in de bouw via CAJA

thumbnail

Werving en selectie in de bouw

Werving en selectie bij CAJA houdt in dat wij de gehele selectieprocedure uit handen van de opdrachtgever in de bouw nemen. Het doel is om de ideale match tussen de kandidaat en de opdrachtgever te realiseren met als uitgangspunt een direct dienstverband bij de opdrachtgever. Wij kijken verder dan alleen het cv en geven aandacht aan jouw persoonlijkheid en ambities. Tevens willen we weten welke bedrijfscultuur het beste bij jou aansluit.

volledige uitleg werkwijze W&S

thumbnail

De voordelen van onze werving en selectie in de bouw

Wij helpen je graag om jouw carrière vorm te geven en de geschikte functie voor jou te vinden bij één van onze opdrachtgevers. Schrijf je bij ons in en ontdek alle voordelen van CAJA, gevestigd in Driebergen-Rijsenburg in regio Zeist, zoals:

  • Consultants met ruime ervaring
  • In het bezit van een breed netwerk
  • Overzicht van actuele vacatures
  • We kennen onze opdrachtgevers
  • We hebben jouw behoeftes scherp
  • Wij vinden de juiste baan
thumbnail

Reageer eenvoudig op onze vacatures

Regelmatig krijgen wij nieuwe werving en selectie vacatures binnen van opdrachtgevers in de bouw, zoals in de richting van uitvoerder of projectleider. Ben je benieuwd welke vacatures wij op dit moment beschikbaar hebben voor de werving en selectie voor onze opdrachtgevers in de bouw? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina via onderstaande link. Je bereikt ons tevens eenvoudig en snel door te bellen naar 0343 51 02 92, een e-mail te sturen naar info@cajaprojecten.nl of door ons contactformulier in te vullen.

W&S vacatures CAJA