Verschillende contractvormen

Bij CAJA werkt een stabiele groep consultants met gezamenlijk meer dan 75 jaar ervaring in bemiddelingen in de bouw. Onze tarieven zijn transparant, onze kennis diepgaand en onze lijnen kort. Hierdoor kan er snel geschakeld worden. We besteden aandacht aan jou en leren je graag kennen. We gaan voor de beste match qua werk en opdrachtgever en denken ook met je mee als het op de contractvormen aankomt. Zo zijn er diverse manieren om via CAJA aan de slag te gaan.

In dienst

Wanneer je bij CAJA in dienst komt heb je zekerheid van werk, inkomen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je werkt aan gevarieerde nieuwe opdrachten passend bij jou als persoon. Wanneer je project ten einde loopt gaan wij voor jou op zoek naar een nieuw project. Doordat je vaker wisselt doe je meer ervaring op in je werkgebied. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je in korte tijd te ontwikkelen tot een ervaren bouwprofessional.

Ieder jaar vinden er meerdere contactmomenten plaats. Dit zijn momenten zoals de zomerbarbecue, de nieuwjaarsborrel maar ook kennissessies en projectbezoeken waarvoor je je kunt aanmelden. De meeste mensen blijven voor een langere tijd bij ons in dienst, je hebt dus een vaste club CAJA-collega’s waarmee je kennis kunt uitwisselen. Ook binnen onze consultants is er weinig verloop, je hebt een vaste contactpersoon waarmee snel kan worden geschakeld.

Als zzp’er

Ben je zzp’er en blijf je graag zelfstandig? Ook dan kun je via ons uitdagende opdrachten uitvoeren. Wij hebben contacten met de beste bouwbedrijven van Nederland. Hierdoor kunnen wij je koppelen aan een project dat bij je past. Wanneer je project ten einde loopt gaan wij voor jou op zoek naar een nieuwe opdracht. Zo ben je flexibel, delen we onze kennis met elkaar en blijf je groeien als ondernemer.

Ook als zzp’er word je uitgenodigd om naar de jaarlijkse contactmomenten van CAJA te komen. Wij organiseren kennissessies over interessante onderwerpen, je mag mee naar projectbezoeken en er is een gezellige zomerbarbecue en nieuwjaarsborrel. Hier ontmoet je de andere CAJA-professionals, maak je een gezellig praatje en wissel je kennis met elkaar uit.

Werving en selectie

Wil je liever direct in dienst bij de opdrachtgever? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij CAJA. De consultants die bij CAJA werken hebben in totaal meer dan 75 jaar ervaring. Hierdoor kun je van ons uitstekende netwerk profiteren en vinden wij de baan en werkgever die bij jou past.