Wat doet een
uitvoerder?

Een uitvoerder heeft de leiding op de bouwlocatie van een project. Hierbij is hij of zij verantwoordelijk voor het aansturen van een team binnen het project. De voornaamste taak van een uitvoerder is ervoor te zorgen dat het werk van de werkvoorbereider op een goede manier wordt uitgevoerd. De werkvoorbereider heeft het project op kantoor voorbereid. Dit werk moet door vertaald worden naar de bouwlocatie.

Aan het werk als uitvoerder

De uitvoerder is verantwoordelijk voor de volledige en juiste uitvoering van het bouwproject op locatie. De werkzaamheden zijn onder andere het aansturen van het personeel, organiseren van de werkzaamheden en het werken aan de hand van de planning en begroting. Hierbij is de uitvoerder het aanspreekpunt voor alle uitvoeringsaspecten en houdt hij of zij in de gaten of alles soepel verloopt. Bij problemen wordt er direct gezocht naar een passende oplossing. Maar daarnaast behoren ook administratieve taken tot de werkzaamheden.

Hoe word je een uitvoerder?

Een uitvoerder is over het algemeen in het bezit van minstens een MBO-opleiding niveau 4 met een technische richting. Om de werkzaamheden goed uit te voeren is het belangrijk dat hij of zij stressbestendig is, technisch inzicht heeft en goed kan plannen en organiseren. Het aansturen en motiveren van een team moet de uitvoerder gemakkelijk afgaan. Door middel van persoonlijke trainingen kunnen deze competenties altijd worden verbeterd.

Wat verdient een uitvoerder?

Per werkgever kan het salaris van een uitvoerder behoorlijk verschillen. Het salaris ligt over het algemeen tussen de €2.500,- en €4.500,- per maand. Dit is afhankelijk van de werkervaring, leeftijd en opleidingsniveau van de uitvoerder. Ook speelt het niveau van de uit te voeren werkzaamheden en de verantwoordelijkheden in zijn functie een rol.

Vacatures uitvoerder

Detacheringsbureau CAJA is altijd op zoek naar uitvoerders. Via ons kun je aan de slag als uitvoerder, in het actuele overzicht vind je alle openstaande vacatures. Of stuur een open sollicitatie. Dan gaan wij direct op zoek naar een passende functie als uitvoerder in de bouwsector.

vacatures uitvoerder