Ik ben voetbalfanaat en een echte bourgondiër

Ik ben al een aantal jaren met veel plezier werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling. Heel bewust heb ik de overstap gemaakt naar CAJA vanwege de combinatie van bouw en arbeidsbemiddeling. Kwaliteit en transparantie vind ik belangrijk in mijn werk. CAJA staat daarvoor en daarom matchen we ook op dat vlak goed met elkaar. De werksfeer is fijn. Er wordt hard gewerkt maar ook veel plezier gemaakt. Er heerst een familiair gevoel en iedereen is behulpzaam. Aan de naam CAJA is de afgelopen 20 jaar hard gewerkt. Ik draag vanaf nu graag mijn steentje bij voor behoud en uitbreiding daarvan.

Thuis heb ik twee fantastische boys van 2,5 en 1,5. Ik ben voetbalfanaat en een echte bourgondiër. Daarnaast sta ik meerdere keren per week op de tennisbaan. Dat is mijn uitlaadklep. Ik vind het een heerlijk spelletje en ben mega fanatiek.

Bij mijn vorige werkgever heb ik de arbeidsbemiddeling binnen de woningcorporatiesector gezien. Vastgoed is mij daarom niet vreemd, maar de bouwsector is wel een vak apart. Een mooie uitdaging om mij óók deze sector eigen te maken. Ik kijk ernaar uit kennis te maken!

Tamara Crone

Consultant
+31 (0)343 51 02 92
+31 (0)6 81968321