Werving en selectie via CAJA

CAJA heeft zich al vele jaren gespecialiseerd in de bouwwereld en ontleent daarbinnen haar onderscheidend vermogen. Wij staan voor detachering én werving & selectie van kandidaten op MBO, HBO en academisch niveau. Dat is onze core-business. Kernwoorden, passend bij onze diensten zijn: kwaliteit, specifieke kennis, ruime ervaring, zorgvuldigheid, efficiency en een gedegen netwerk. Dat netwerk bevat zowel opdrachtgevers als hooggekwalificeerde kandidaten.

Opdrachtgever

Voordat we starten met een selectieprocedure onderzoeken we, indien deze nog niet bij ons bekend is, de bedrijfscultuur en toekomstvisie van de opdrachtgever. Daarnaast inventariseren we wat de gewenste competenties zijn van de toekomstige werknemer. Zo weten we precies naar wie we op zoek moeten. Vervolgens wordt een aantal kandidaten door ons uitvoerig geïnformeerd over de vacature en de opdrachtgever. Na een kritische selectie worden de cv’s aangeboden aan de opdrachtgever, waarna de opdrachtgever de kandidaten voor een persoonlijk gesprek uitnodigt. De opdrachtgever maakt hierna de definitieve keus en het proces wordt conform de gemaakte afspraken correct afgerond.

Dankzij een gedegen wervingsmethodiek, een actief databasemanagement van kandidaten en een landelijk relatienetwerk kunnen wij een gericht lange termijn selectiebeleid voeren. Discretie en anonimiteit worden in het gehele proces zeer strikt gewaarborgd en gegevens worden te allen tijde zeer vertrouwelijk behandeld. Gegevens van kandidaten of informatie van opdrachtgevers wordt alleen na expliciet akkoord van partijen kenbaar gemaakt.

De voordelen van werving en selectie

Het voordeel voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever is dat de gehele selectieprocedure door CAJA uit handen wordt genomen. Met bijna 20 jaar ervaring en meer dan 100 professionals in dienst weten wij precies hoe we de ideale match kunnen maken. We kijken verder dan alleen het CV van onze kandidaten en schenken aandacht aan de persoonlijkheid en ambities van onze mensen. Hierdoor krijgen opdrachtgevers de juiste kandidaten aangereikt. En dat scheelt kostbare tijd.

Kandidaat

Heb je minimaal MBO werk- en denkniveau met een bouwkundige achtergrond, verkregen door opleiding en/of ervaring? Ben je geïnteresseerd in een vervolgstap in jouw carrière en kun je daar hulp bij gebruiken? Of wil je je eens oriënteren en zien wat jouw mogelijkheden zijn? Dan nodigen wij je van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen om over de mogelijkheden en wensen te praten.

CAJA brengt jouw ervaringen, verwachtingen en gewenste voorwaarden in kaart en helpt je zoeken in welke cultuur en sfeer je jezelf lekker voelt, en welke ontwikkelingen je verder zoekt. Zodra we middels een intakegesprek jouw wensen en verwachtingen hebben geanalyseerd zoals de bedrijfscultuur, kernactiviteiten, historie en toekomstvisie van het bedrijf, starten wij de werving- en selectieprocedure. Zodra we van mening zijn een passende opdracht te hebben gevonden zal in overleg je CV worden aangeboden.

Werving & selectie vacatures

Regelmatig krijgen wij nieuwe opdrachten binnen op basis van werving en selectie, in het actuele overzicht vind je alle openstaande vacatures. Je mag ook altijd een open sollicitatie sturen. Dan gaan wij direct op zoek naar een passende functie welke het beste bij je past.

Vacatures werving & selectie