triangle-img

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) bouwprofessional voor een bouwproject? En wilt u er zeker van zijn dat deze professional geschikt is voor de job? Kies dan voor samenwerking met CAJA. Wij selecteren de bouwprofessional die u nodig heeft, op MBO-, HBO- of academisch niveau. En het prettige is: wij regelen álles. U heeft dus geen omkijken naar de administratieve en juridische rompslomp. We werken betrouwbaar en zorgvuldig. En zijn transparant over tarieven en arbeidsvoorwaarden.

Ervaren professionals voor uw bouwproject

Bij CAJA kunt u onder andere terecht voor werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders en calculators. We werken uitsluitend met ervaren professionals die de juiste kwaliteiten hebben. Aan welke eisen moet uw professional voldoen?

Wij maken de match

We horen graag welke eisen u stelt aan de professional. Daarbij vragen wij flink door, zodat we heel gericht op zoek kunnen gaan. We zoeken aan de hand van een gedegen wervingsmethodiek, een actief databasemanagement van kandidaten en een landelijk netwerk. Na een kritische selectie bieden we de cv’s aan u als opdrachtgever aan. Na een persoonlijk gesprek met de professionals, wordt de definitieve keuze gemaakt. Vervolgens ronden we het proces volgens afspraak af. Natuurlijk behandelen we de gegevens van klanten en opdrachtgevers strikt vertrouwelijk.

MEER WEERGEVEN

Kennis van de markt

Als opdrachtgever profiteert u van onze jarenlange en diepgaande kennis van de branche. We werken voor vrijwel alle bedrijven in de top 10. En daarnaast voor tal van middelgrote en kleinere bouwbedrijven. We weten wat er speelt en wat bedrijven nodig hebben. En we hebben kennis van de cultuur bij heel veel bouwbedrijven. Daardoor kunnen we heel goed inschatten of een bepaalde professional past. Dankzij ons grote netwerk vinden we altijd de beste professional voor de job.

Kies ook voor de beste professional voor de job

Wilt u de beste professional voor de job? Neem dan beslist contact op met CAJA. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw bedrijf. En kiest u voor een samenwerking met ons? Dan gaan we direct voor u aan de slag.

VOORDELEN VOOR OPDRACHTGEVERS

  • Diepgaande kennis van de branche
  • Groot netwerk van bouwprofessionals
  • Ruim 100 professionals in dienst
  • Persoonlijke aandacht, korte lijnen
  • Transparant over tarieven en voorwaarden
  • Betrouwbaar en zorgvuldig werkend
NEEM CONTACT MET ONS OP
MEER WEERGEVEN