triangle-img

Ben je een ervaren bouwprofessional op MBO-, HBO- of academisch niveau? En heb je voorkeur voor uitdagende werkzaamheden bij diverse bedrijven en projecten? Dan ben je op je plek bij CAJA. Wij koppelen de beste bouwprofessionals aan bouwbedrijven en bouwprojecten. Zo groei je snel in je vak!

Wij maken de match

Heb je interesse om via ons aan de slag te gaan? Dan maken we graag kennis met je. We horen dan meer over jouw achtergrond en ervaring, jouw wensen en ambities. Wij vertellen meer over CAJA en wat je van ons kunt verwachten. En stel gerust je vragen. Hebben we er allebei een goed gevoel over? Dan gaan we voor een prettige en vruchtbare samenwerking. Voel je thuis!

Werken bij een groot, middelgroot of kleiner bedrijf

Goed om te weten: we werken voor vrijwel alle bedrijven in de top 10. En daarnaast voor middelgrote en kleinere bouwbedrijven door heel Nederland. We hebben de kennis en ervaring. En dankzij ons grote netwerk hebben we altijd uiteenlopende vacatures en bieden we jou beslist de beste plek.

Kies voor flexibiliteit en zekerheid óf voor flexibiliteit

Je kunt op diverse manieren aan de slag via CAJA. Allereerst kun je bij ons in dienst komen. Je staat dan bij ons op de loonlijst en krijgt steeds weer een andere opdracht. Even geen werk? We betalen je gewoon door.

Ben je zzp’er en blijf je graag zelfstandig? Dan kun je via ons uitdagende opdrachten uitvoeren. We delen graag onze kennis met je. Zo groei je als ondernemer.

Actuele vacatures in de bouw

Op zoek naar een uitdagende opdracht in de bouw? Bekijk hier onze actuele vacatures.

MEER WEERGEVEN

VOORDELEN VOOR PROFESSIONALS

  • Je komt in dienst bij CAJA, een sociale en betrokken werkgever
  • Leuke en uitdagende projecten die bij je passen
  • Je werkt voor de beste bouwbedrijven van Nederland
  • Je ontwikkelt je razendsnel in je vak
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO bouw & infra)
NEEM CONTACT MET ONS OP
MEER WEERGEVEN