Uitvoerder vacature

Sterk netwerk
Altijd een passende opdracht
Werkzekerheid

 

Ben je op zoek naar een uitvoerder vacature in de bouw met allerlei doorgroeimogelijkheden? Dan helpt CAJA uit Driebergen-Rijsenburg, nabij Zeist, jou met veel plezier verder. Een uitvoerder vervult taken zoals de aansturing van het team op een projectlocatie, het bijhouden en controleren van de manurenregistratie en nog veel meer.

Benieuwd? Bekijk dan onze vacatures

 

thumbnail

Wij hebben dé uitvoerder vacature voor jou

Ben jij een ervaren bouwkundige en benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden van de functie van uitvoerder? Wij zijn specialisten op het gebied van werving en selectie in de bouw en informeren jou hier graag over. Wij hebben altijd een vacature openstaan voor een uitvoerder in de bouw, bijvoorbeeld in de utiliteitsbouw of renovatie. Je moet minimaal een technische mbo-opleiding niveau 4 hebben afgerond om te reageren op de vacature van uitvoerder. Dus, ben jij klaar voor de doorgroeimogelijkheden en wil je aan de slag als uitvoerder? Of ben je misschien op zoek naar een geheel andere functie, zoals die van werkvoorbereider? Laat het aan ons weten en wij helpen je graag!

thumbnail

Neem eenvoudig contact met ons op

Door te reageren op een openstaande vacature, maak je jouw doorgroeimogelijkheden groter en kan je misschien al snel aan de slag gaan als uitvoerder in de bouw. Je reageert eenvoudig via onze website. Mocht jouw gewenste vacature er niet tussen staan, schrijf je je gemakkelijk in zodat jij als eerste op de hoogte bent van beschikbare functies die bij jouw wensen aansluiten. Heb je nog overige vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen via 0343 51 02 92. Natuurlijk mag je ons ook een e-mail sturen via info@cajaprojecten.nl of ons contactformulier invullen.