triangle-img

Kennissessie: digitalisering in de bouw

“Het bouwproces is aan het veranderen. We kijken veel meer naar het bouwproces als geheel, waarin onze klant een centrale rol vervult. Om dat proces verder te verbeteren, zijn we als bedrijf voortdurend op zoek naar de toepasbaarheid van hedendaagse mogelijkheden en technologieën.

Lees verder...

Op deze vrouwen kunnen wij bouwen

De bouwsector is voor velen een echt typische mannencultuur. Maar toch is daar flink verandering in gekomen in de laatste 20 jaar. Al sinds de jaren 90 is het aandeel vrouwen in de bouwsector groeiende en die lijn gaat steeds stijler omhoog. En dat is maar goed ook.

Lees verder...

Ik zoek altijd de verbinding en samenwerking op

Het werk bij CAJA past mij als een handschoen. Eigenlijk is alles zoals het zijn moet tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden; de vrijheid, de verantwoordelijkheden en de diversiteit die bij het vak werving & selectie en detachering komt kijken.

Lees verder...

Veiligheid en gezondheid staan voorop

Veiligheid, gezondheid en milieu. Aspecten die de laatste jaren steeds belangrijker zijn geworden voor organisaties die werken in en/of voor de bouw en techniek sector.

Lees verder...

Sollicitatiegesprek: een tweede eerste indruk

Een eerste indruk wordt vaak in minder dan een seconde gemaakt. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat we vaak al in 0,2 seconden weten of we iemand aantrekkelijk vinden. En dit doen we allemaal onbewust. Geen eerste indruk vormen, lukt niet.

Lees verder...

Cita Ooft: “Thuiswerken is niets voor mij, dan mis ik de mensen om mij heen”

Donderdag stapten Carel en Rob in de auto met de bekende blauwe koffers, op weg naar Leidschendam voor Cita Ooft. De ‘lach van de bouwplaats’ van Ballast Nedam is vijf jaar in dienst.

Lees verder...

Henry Blankestijn: “Ik voel mij zo vrij als een vogel”

Deze week stonden wij met drie blauwe koffers op de stoep bij Woongoed Zeist. Reden? Henry Blankestijn werkt alweer vijf jaar voor CAJA. En traditiegetrouw mocht Henry één van de koffers kiezen voor een verzorgd weekendje weg. Het werd Groningen.

Lees verder...

Vandaag zet Esther Barten de bouwhelm op

Wat mij aanspreekt bij CAJA? De vrijheid en het vertrouwen dat ik krijg. Dat is een extra motivatie om het nog beter te doen.

Lees verder...