Marike te Selle; ''Ik draag CAJA een warm hart toe.''

Van 2010 tot 2013 had ik een tijdelijk dienstverband bij Ballast Nedam en werkte ik als projectsecretaresse bij het Meander Medisch Centrum. Mijn contract eindigde per 1 september terwijl de oplevering enkele dagen daarna zou plaatsvinden. Om ook de afronding van het project mee te kunnen maken is de hulp van Rob Visser ingeroepen. Dit was voor mij het begin van 9 jaar werken bij CAJA.
Mijn loopbaan bij CAJA

Na het Meander Medisch Centrum heb ik nog een aantal projecten met CAJA gedaan. Het Justitieel complex in Zaanstad, het Prinses Maximacentrum, het Jakoba Mulderhuis van de Hogeschool van Amsterdam en daarna Wonderwoods. Het leukste project? Dan denk ik toch het Meander Medisch centrum. De projecten en de collega’s waren overal leuk, maar dit was toch mijn eerste project, dan is alles nieuw en moet je het vak nog echt ontdekken. En daar heb ik Frank ook ontmoet, haha.

In het huwelijksbootje

Frank, de man waar je deze week mee gaat trouwen? Ja, Frank was werkzaam in het voortraject bij het Meander Medisch Centrum. We konden gezellig kletsen maar er was nog geen sprake van een vonk. Later in Zaanstad kwam Frank langs voor een interne audit en daar is het contact weer ontstaan. Nee, het is geen CAJA huwelijk maar ze hebben er natuurlijk wel voor gezorgd dat ik in een omgeving ben blijven werken waar ik Frank heb ontmoet.

In goede en slechte tijden

CAJA is goed in het organiseren van haar feesten. De borrels en BBQ-s zijn altijd super gezellig. Daarnaast ben ik ze ook dankbaar. Ik heb een vervelend ongeluk meegemaakt waardoor ik er 9 maanden uit ben geweest. Het heeft me goed gedaan hoe zij mij als werkgever hebben gesteund en me de ruimte hebben gegeven om weer volledig terug te komen in mijn werk. Ook heb ik een ontzettend leuk koffertje gehad bij mijn 5-jarig dienstverband, ook daarin is CAJA een attente opdrachtgever. Ik heb samen met Frank genoten van een heerlijk weekendje Rotterdam.

De CAJA familie

Ik draag CAJA een warm hart toe, alleen ga ik nu vertrekken na 9 jaar. Ik heb in Almere een interessante functie gevonden waar ik fijn op de fiets naar toe kan. Dat is iets waar ik veel waarde aan hecht en dat wordt gelukkig goed begrepen. Partir c’est mourir un peu en de goede herinnering blijft.

De grote dag

Morgen is het zo ver, heb je alles onder controle? Ja hoor, ik ben er helemaal klaar voor. Alles is goed voorbereid, zo doe ik mijn werk ook altijd. Ceremonie en feest vinden plaats op één locatie en dat is ook erg relaxed. Erg leuk dat Carel, Rob en Kees met ons komen toosten op het leven en de liefde!

Namens team CAJA wensen we jullie heel veel geluk samen Marike en Frank.