Ik zoek altijd de verbinding
en samenwerking op

"Het werk bij CAJA past mij als een handschoen. Eigenlijk is alles zoals het zijn moet tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden; de vrijheid, de verantwoordelijkheden en de diversiteit die bij het vak werving & selectie en detachering komt kijken."

“Mijn naam is Rob Visser en ik ben al jarenlang gelukkig getrouwd met Josee. Samen hebben wij twee kinderen en ook nog eens vier kleinkinderen en ik kan je zeggen, dat is een gezellige drukke bende. We hebben onze handen er vol aan.

Als geboren en getogen Amsterdammer maakten wij twintig jaar geleden de overtocht naar het pittoreske Hoogland, vlakbij Amersfoort. Mijn toenmalige werkgever had het hoofdkantoor in Leusden en qua reizen was dat dus ideaal.

Wij houden van de zon en genieten intens van de zee, het strand én muziek. Als het ook maar een beetje mooi weer is, stappen we in onze camper en trekken we erop uit, de vrijheid tegemoet. En af en toe pak ik de motor; heerlijk uitwaaien om zo mijn gedachten te verzetten.

Het werk bij CAJA past mij als een handschoen. Eigenlijk is alles zoals het zijn moet tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden; de vrijheid, de verantwoordelijkheden en de diversiteit die bij het vak werving & selectie en detachering komt kijken.

Ik ben een relatiemens en zoek altijd de verbinding en samenwerking op bij onze opdrachtgevers. Investeren in langdurige relaties vind ik belangrijk en samen met mijn directe collega’s besteden wij daar dan ook veel tijd aan. Uiteindelijk doen we het allemaal voor de perfecte match tussen de opdrachtgevers en onze bouwprofessionals. Deze externe collega’s zijn de belangrijkste schakel in het proces en daarom koesteren wij deze relatie ook enorm.

Geen dag is hetzelfde. Altijd weer wat anders en daar houd ik van. Dat maakt dat alles interessant is én blijft!

En voor mijn collega Floris: vang jij de helm op deze keer?”