Iedereen die mij kent zegt: 'Oh, Annelisa van de konijntjes!'

Ik was mijn konijntjes aan het voeren toen ik een belletje kreeg van Esther van Zutphen. Met een vrolijke stem vertelde ze over de openstaande functie bij CAJA. Op dat moment was ik net afgestudeerd en op zoek naar een leuke functie in de richting van online marketing & communicatie, de timing was eigenlijk perfect.

Uit de hand gelopen hobby

Al sinds mijn 10e houd ik me bezig met het fokken van Nederlandse hangoordwergen. Iedereen die mij kent zegt: ‘Oh, Annelisa van de konijntjes!’ Het begon met drie konijnen, maar je weet wat ze zeggen hè. Al gauw werd mijn vader aan het werk gezet en kwamen er hokken bij. Tegenwoordig heb ik een mooie verzameling hangoordwergen in verschillende zeldzame kleurslagen en liggen er regelmatig jonge konijntjes in mijn stalletje. Maandag t/m donderdag werk ik bij CAJA en op vrijdag en zaterdag ben ik aan het hobbyen bij mijn konijntjes.

Werken bij CAJA

Op het moment dat Esther mij vertelde over de openstaande marketing & communicatie functie werd ik meteen enthousiast. Ik had toen net mijn opleiding afgerond en was aan het rondkijken naar een leuke werkplek. CAJA sprak mij al gauw aan vanwege de branche en de bedrijfscultuur. Vanuit huis en via mijn afstudeerstage was ik al bekend met de bouw branche. Gezellig, eerlijk en direct, dat kan ik wel waarderen. Al 10 dagen na het eerste contact met Esther startte ik mijn eerste werkdag bij CAJA. Op het moment dat ik de deur uit liep na het kennismakingsgesprek had ik mijn keuze al gemaakt. Het ging erg snel, omdat het voor beide partijen direct goed voelde.

Bij CAJA heerst een prettige werksfeer, iedereen is erg enthousiast en gedreven. Ik krijg alle vrijheid om mijn eigen ideeën uit te werken en kan hier veel leren. De komende tijd ga ik mij bezighouden met het vergroten van de naamsbekendheid van CAJA. Ik vind het erg leuk om nieuwe content te maken voor de website en social media. Daarnaast zal ik ook meehelpen met het plannen van verschillende CAJA events. Een divers takenpakket dus. Ik heb er zin in!