De CAJA bbq

“Hé Carel, kleine tip voor vanmiddag: ik hoor dat je speeches legendarisch zijn...en vooral erg lang!" Een dag voor de bbq werd de grote kleine man van CAJA netjes gewezen op zijn soms wat lang-van-stof-speeches. Zelfkritisch als hij is gaf hij gehoor aan de wens. Vijf minuten duurde zijn praatje, waarin hij ook nog de nieuwe aanwinsten op kantoor Caroline, Floris en Rik bij zich op de bühne riep.

Carel is trots op zijn mensen. Of ze nou bij hem werken of al jaren via CAJA werken. Iedereen is ‘part of the family’ en dat merk je ook weer tijdens de jaarlijkse bbq aan de Maarsseveense plassen. Dit jaar wat minder zon en wat meer regen, maar daardoor smaakte het lopende buffet niet minder goed.

Bedankt!

Er werd geproost, bijgepraat en tussendoor ook nog een golfballetje geslagen. We hebben weer genoten en danken iedereen die aanwezig was. Wij geloven dat het leven een stukje leuker wordt als je met plezier naar je werk gaat. Dat doen wij in elk geval wel en we werken er dagelijks aan om jullie ook aan een mooie baan of leuk project te helpen. Dank voor jullie vertrouwen en geniet van de zomer!