Calculator vacature

Sterk netwerk
Altijd een passende opdracht
Werkzekerheid

 

Bij CAJA in Driebergen-Rijsenburg, nabij Zeist, hebben wij dé calculator vacature waar jij naar op zoek bent. Maak berekeningen voor de benodigde uren en materialen, zodat er een accurate begroting wordt opgesteld voor het project. Dit doe je door alle informatie over het bouwproject te verzamelen en te inspecteren. Ben jij een bouwkostendeskundige of calculator die benieuwd is naar de doorgroeimogelijkheden? Bekijk dan de vacatures voor calculator en wellicht begin je binnenkort al met het berekenen van eventuele besparingen en het uitvoeren van nacalculaties.

Benieuwd? Bekijk dan onze vacatures

 

thumbnail

Bekijk de calculator vacature en alle doorgroeimogelijkheden

CAJA is werkzaam in de detachering en werving en selectie van personeel in de bouw. Dit houdt in dat wij de selectieprocedure van de opdrachtgever overnemen om uiteindelijk de ideale match tussen jou en het bedrijf te maken. Hierbij wordt niet alleen aandacht aan je cv gegeven, maar vooral aan jouw persoonlijkheid en ambities. Door te reageren op de vacature van werkvoorbereider, bouwkostendeskundige of calculator, zet je de eerste stap naar een prettige werkrelatie met ons en jouw opdrachtgever en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Heb jij een passie voor cijfers en wil je die graag inzetten in een nieuwe functie met doorgroeimogelijkheden, zoals bouwkostendeskundige of calculator? Reageer eenvoudig of blijf op de hoogte van nieuwe vacatures door je bij ons in te schrijven via onze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen als wij een vacature voor de functie van calculator of bouwkostendeskundige beschikbaar hebben.

thumbnail

Reageer direct en ga snel aan de slag in jouw nieuwe functie

Als je veel ervaring hebt als bouwkundige en benieuwd bent naar de doorgroeimogelijkheden om bijvoorbeeld als calculator of bouwkostendeskundige te gaan werken, reageer je direct via onze website. Wij bieden regelmatig leuke en interessante vacatures aan voor iedereen die werkzaam is in de bouw. Heb je nog vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om te bellen naar 0343 51 02 92 of door ons een e-mail te sturen via info@cajaprojecten.nl. Tevens is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.