Bouwplaatsmanager

Sterk netwerk
Altijd een passende opdracht
Werkzekerheid

 

Geen dag is hetzelfde als je aan de slag gaat als bouwplaatsmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van grote renovatie- en transformatieprojecten of nieuwbouwprojecten. CAJA in Driebergen-Rijsenburg, nabij Zeist, heeft regelmatig vacatures als bouwplaatsmanager en biedt daarnaast ook functies aan met interessante doorgroeimogelijkheden.

Benieuwd? Bekijk dan onze vacatures

 

thumbnail

Groei door als bouwplaatsmanager

Heb jij veel ervaring in de bouw en ben je benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden door bijvoorbeeld de functie van bouwplaatsmanager aan te nemen? Dan helpen wij jou met veel plezier verder. Een bouwplaatsmanager heeft jarenlange ervaring in de bouw en kan kennis overdragen op het team. Heb jij een positieve houding, leiderschapstalent en kan je snel schakelen? Dan zijn de doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de (eind)functie van bouwplaatsmanager wellicht een optie voor jou. Ook hebben wij regelmatig vacatures als je aan de slag wilt als calculator of werkvoorbereider. Kom in dienst bij CAJA en maak deel uit van een hecht, sociaal en betrokken team.

thumbnail

Bel ons direct om te vragen naar de mogelijkheden

Wij schakelen snel vanuit ons detacheringbureau en vinden met veel plezier de ideale match tussen jou en de opdrachtgever. Bekijk onze huidige vacatures, vraag naar onze doorgroeimogelijkheden en wie weet start jij binnenkort als bijvoorbeeld de hoge functie van bouwplaatsmanager. Dit doe je door te bellen naar 0343 51 02 92, door ons contactformulier in te vullen of door ons een e-mail te sturen via info@cajaprojecten.nl.