Bouwkundige vacatures

Sterk netwerk
Altijd een passende opdracht
Werkzekerheid

 

Bij CAJA in Driebergen-Rijsenburg, nabij Zeist, vind je altijd bouwkundige vacatures door heel Nederland. De functies zijn zeer divers en zijn geschikt voor zowel startende als ervaren bouwkundigen. Bekijk alle mogelijkheden en onze beschikbare vacatures en wie weet ben jij binnenkort al werkzaam binnen jouw gewenste functie.

Benieuwd? Bekijk dan onze vacatures

 

thumbnail

Bekijk al onze bouwkundige vacatures

Wil jij doorgroeien en een functie aannemen als werkvoorbereider, als uitvoerder of als bouwplaatsmanager? Je vindt deze vacatures allemaal in een overzichtelijk vacature-aanbod. CAJA werkt samen met veel verschillende opdrachtgevers, zodat jij in een team terechtkomt dat past bij jouw ambities en persoonlijkheid. Jouw behoeften staan namelijk altijd voorop, zodat de ideale match tussen jou en het bedrijf gemaakt wordt.

thumbnail

Stuur je cv naar ons door

Als je een interessante vacature ziet via onze website, reageer je hier eenvoudig op door je cv naar ons door te sturen. Zitten de juiste vacatures voor jou als bouwkundige er momenteel niet tussen? Neem dan contact met ons op zodat wij voor jou op zoek kunnen naar de geschikte baan. Dit doe je door te bellen naar 0343 51 02 92 of door een e-mail te sturen naar info@cajaprojecten.nl. Natuurlijk kun je ook ons contactformulier invullen. Wij maken graag de match tussen jou en een geschikte opdrachtgever!